Apeldoorn – Le Poët-Laval

Vera heeft gistavond een heerlijk afscheidsmaal voor me gemaakt. Ik ga laat naar bed. Toch ben ik al om 3.00 uur wakker. Even later sta ik op en verricht de laatste handelingen om het huis achter te kunnen laten. De Perees komen rond 5.00 uur mij ophalen.Onderweg Ik rijd met ze mee naar Zuid Frankrijk. Zij gaan naar hun huis in Spanje. Als we de straat uitrijden is mijn avontuur begonnen. We rijden, met 2 onderbrekingen om te tanken, via de Route du Soleil rechtstreeks naar het plaatsje Bourdeaux in het zuiden van de Drôme. Om 16.30 uur reserveren we een hotel voor de Perees bij de VVV. Als zij naar het hotel gaan zet ik mijn tentje op de plaatselijke camping. We spreken af om elkaar weer te treffen bij “Café du Centre”. Als ik daar even later naar toe ga, rijdt er een grote DSC_4964stoet Harley Davidson motoren door het dorp. In het café ga ik aan de bar zitten en bestel een bier. Elke bezoeker die binnen komt begroet me met een handdruk. Als even later de Perees arriveren gaan we in het restaurant gedeelte zitten en bestellen een maaltijd met sanglier (wild zwijn). Om 21.30 uur stappen we op en spreken af voor morgen.

Klik hier voor de foto’s