Dag in Troyes

Ik wil vandaag in Troyes blijven. Eric wil verder lopen. Dus scheiden hier onze wegen. Maar eerst gaan we samen ontbijten in Le Foye. Terwijl we daar zitten komen Anne en Lieve voorbij. Ze zien ons en groeten ons. Als ze de verkeerde kant op lopen gaat Eric naar buiten om ze de goede kant op te wijzen. Even later gaat Eric ook op pad. We nemen afscheid en ik bestel nog een koffie. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmdat ik hier een goede verbinding heb werk ik mijn blog en mijn mail bij. Als het wat droger wordt loop ik een rondje door de stad. Opvallend hoe de hele stad in vakwerk is gebouwd. Het lijkt of de stad door Anton Pieck is ontworpen. Vanwege 1 mei is alles dicht. Ik kom een optocht van de vakbond tegen. Ik loop via een willekeurige route naar mijn kamer. Daar bel ik met Marleen. Ze is in Apeldoorn. We praten uitgebreid bij. Op het moment dat ik de stad weer in ga is het droog. Ik ben nog niet in het centrum of ik word overvallen door een geweldige stortbui. OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk schuil een tijdje. Als het iets minder hard regent ren ik naar een bar waar ik binnen ga. Ik wacht er tot het droog is. Ik zwerf een beetje door de oude stad. Het is door de bouwwijze wel een bijzondere stad. Ik eindig mijn wandeling bij Le Foy. Ik drink een bier. Tegen 19.00 uur zoek ik een restaurant en bestel een maaltijd. Daarna ga ik naar mijn kamer.

Klik hier voor meer foto’s van deze dag.