Bourdeaux – St.Benoit en Diois

Bourdeaux – St.Benoit en Diois

Het is 8.00 uur als ik de camping af loop. Bij het supertje fourageer ik en loop dan het dorp uit. Al snel gaat het weer omhoog. Als ik bij een grote boerderij sta te twijfelen over de route word ik aangeroepen door een stem. DSC_5022Op de verdieping staat een man voor het open raam die me de weg wijst. Tussen twee gebouwen door gaat het verder omhoog. Vlak voor een boerendorp pauzeer ik en drink wat. Na het dorp gaat het weer verder omhoog over rotspaden. Ik geniet van mooie uitzichten op Bourdeaux. Na een smal paadje tegen een steile helling kom ik op een hoogvlakte. Het waait er stevig. Dan daal ik af naar een beekje om aan de andere kant weer omhoog te gaan. Ik kom op een weg die rechtstreeks naar la Chaudiére loopt. Teleurgesteld kom ik er aan. Er is geen mens te zien. DSC_5032Er staat een kerkje. Het achterste deel is opslag. In het voorste deel ga ik zitten. Ik besluit verder te gaan naar het volgende dorp. Uiteindelijk ben ik in Benoit en Diois. Ik zie geen camping en besluit wild te gaan kamperen. Ik zoek een mooi plekje en zet mijn tent op. Ik slaap vervolgens van 21.00 uur tot 7.00 uur.

Klik hier voor de foto’s