Dag 4 in Saint-Pol-de-Leon

Op de plattegrond van de stad zie ik een Manoir (Landhuis) uit de 16e eeuw aangegeven. Ik besluit er te gaan kijken.

Het is bewolkt en de lucht is vochtig wanneer ik het probeer te vinden. Ik vind het als zodanig niet, maar zie wel een groot historisch gebouw als onderdeel van een Maison de Retraite. In de stad drink ik koffie en bestudeer de kaart. Maar ook de tweede poging om het landhuis te vinden mislukt.

Langs het zwembad en de sportvelden loop ik terug naar het hotel. Op de kamer lunch ik met wat nog voorhanden is: wat stukken stokbrood, een restje melk en een sinaasappel. Na de lunch loop ik naar een grote winkel van Lecerc en haal wat vers drinken voor morgen onderweg.

Na een pauze op de kamer loop ik naar het centrum en ga in de inmiddels bekende bar naast de kathedraal een biertje drinken. Om 19.00 uur ga ik weer naar het Italiaanse restaurant Karlo. Ik bestel een Pasta Carbonara. Na het eten loop ik terug naar het hotel. Nog even schrijven, nog even bellen en dan ga ik slapen.