Rimon-et-Savel – Die

Om 8.00 uur ben ik klaar voor vertrek. Ik doe nog even wat water in mijn fles en ga lopen. Eerst gaat het langzaam omhoog. Het weer is niet uitbundig maar goed om te lopen. DSC_5053De omgeving is prachtig. Op het hele traject van ca. 20 kilometer kom ik niets of niemand tegen. Inclusief een paar pauzes doe ik er 7 uur over om Die te bereiken. Ik loop rechtstreeks naar camping Municipal. Deze gaat echter pas op 1 mei open. Dan maar naar het VVV. Een gite wordt gebeld. Deze wil enkel groepen hebben. Ik kom uiteindelijk op een camping terecht. Ik neem een douche en was mijn kleren. Dan ga ik op zoek naar een café met internet. Ik werk mijn verslag en foto’s bij. Het begint te regenen en onweren. Ik loop naar de kathedraal. Aan drie zijden staan de deuren onder de toren open waardoor er een openbare ruimte onder de toren ontstaat. DSC_5063Ik ga er schuilen. In de kerk speelt orgelmuziek maar ik kan geen orgel ontdekken. Ik ga op zoek een restaurant om, na een paar dagen op brood, weer eens lekker te eten. Bij het viaduct is een klein restaurant waar ik binnenga. Ik bestel een menu. Het smaakt heerlijk. Om 22.00 uur loop ik naar de camping. Het onweer is gestopt. Ik ga slapen.

Klik hier voor de foto’s