Terugreis naar Arnhem/Apeldoorn

Om 6.30 uur staan we op. Voordat ieder zijn eigen weg gaat, ontbijten we nog samen bij een bakker Pappert. Na het ontbijt neem ik afscheid en loop naar de bushalte. Ik heb met Ewald adressen uitgewisseld om nog met elkaar in contact te blijven.

De bus brengt me in een klein uur naar Bad Hersfeld. Mijn reisschema heeft 4 overstaps. De eerste is in Kassel. Daar gaat alles goed. Ik stap op de trein die bestemming Düsseldorf heeft. Ik moet meerijden naar Hamm, waar ik moet overstappen op de trein naar Rheine. De overstaptijd is 7 minuten. Omdat we 10 minuten vertraging hebben kan ik de aansluiting wel vergeten. In overleg met een medepassagier blijf ik in de trein en rijd mee naar Düsseldorf. Daar stap ik op het station Flughafen over op de trein naar Arnhem. Ik bericht Mariette dat ik bij haar langs wil komen als ik toch in Arnhem ben. Met de maaltijd die Mariette snel weet klaar te maken, is mijn wandeltocht ten einde.

Iedereen die heeft gereageerd of heeft meegekeken dank ik daarvoor. Natuurlijk dank ik ook Menno weer voor het bijhouden van de website.